Golfen in de regio

Golfen in de regio

Royal Golf du Bercuit

Les Gottes, 1
1390, GREZ DOICEAU
+32 (0) 1234 1234
www.golfdubercuit.be

De glooiende valleien van Waals-Brabant maken plaats voor indrukwekkende hellingen en steile hellingen.Hier is een baan die de betekenis van halve maatregelen niet kent en een uitstekende fysieke en golfvorm vereist. Voor het bewijs hoeft u niet verder te zoeken dan hole 17 op een opwaartse helling van 5!Golfers worden in ieder geval beloond met een schitterende omgeving, omzoomd door talrijke luxe villa's en voorzien van een prachtig clubhuis waar u bij mooi weer direct in het zwembad kunt duiken. Prestigieuze, internationaal erkende wedstrijdbaan ontworpen door Robert Trent Jones Senior.Meerdere malen geselecteerd voor de European Tour en voor de European Ladies Masters

Golf van Château de la Bawette

Chaussée du Château de la Bawette 5
1300, Waver
+32 (0) 10 - 22 33 32
info@labavette.com
www.golflabavette.green

Gelegen in een prachtig domein op enkele minuten rijden van Brussel, zijn fairways in het midden van hun prachtige landschap van
Beboste vlaktes en valleien heten de Bawette Golf Club van harte welkom.
Deze club biedt "Le Parc", een 18-holes par 72.

Louvain-la-Neuve Golf Club

Arthur Hardy Straat 68
1348, Louvain-la-Neuve
+32 (0) 10 45 05 15


De golfclub Louvain-la-Neuve in de buurt van Waver in Waals-Brabant verenigt alle elementen die nodig zijn voor golfers van alle niveaus, met een initiatie- en opleidingscentrum en een klassieke baan.
Met het Bois de Lauzelle als achtergrond voor het clubhuis, is de baan een van de meest aangename, voornamelijk in open terrein op een licht heuvelachtig terrein. De fairways zijn bezaaid met bunkers op weg naar de grote greens.Als het om ontspanning en dineren gaat, heeft de golfer de keuze tussen het comfortabele "Le Clocheton" en het gezellige Italiaanse restaurant gelegen in een charmant chalet naast de driving range.

L'Empereur Relais Golf & Country Club

The Emperor Relais Golf &Country Club, gelegen op ongeveer dertig kilometer van Brussel, niet ver van de "Leeuw van Waterloo", biedt een totale verandering van omgeving dankzij ongerepte natuur en rustgevende stilte. Bij uw voordeur kunt u in een warme en vriendelijke sfeer ontspannen en voor onbepaalde tijd nieuwe energie opdoen.

De configuratie van het land is zodanig dat de twee banen L'Empereur (18 holes, Championship Course) en La Hutte (9 holes) prachtig de heuvelachtige omgeving van deze natuurlijke ruimte omsluiten. Dankzij de nieuwste generatie apparatuur worden deze cursussen perfect onderhouden door een goed opgeleid team.

Golfclub van Sept Fontaines


Geplant in een uitzonderlijk bosrijk landschap, voorzien van een infrastructuurbenijdenswaardig, dicht bij Brussel, de Sept Fontaines spaart geen moeite om de toenemende kwaliteit van zijn drie velden en hun greens te verzekeren. Of het nu op het kasteel is, dat wordt gedeeld tussen vlaktes en beboste valleien, of het bos, met zijn smalle fairways en zijn vrij fysieke reliëf, of op het park, een interessant 9-holes veld en
putt, over het algemeen veeleisend wat betreft de precisie van de schoten, zullen de 45 holes van Sept Fontaines dat in de toekomst nog meer zijn, dankzij de vele verbeteringen die zijn aangebracht. Een comfortabele oase van ontspanning, het clubhuis wordt door iedereen bijzonder gewaardeerd.

Winge Golf & Country Club


Een kronkelend beekje slingert zich een weg door het landgoed rond het 17e-eeuwse kasteel Winge. In deze omgeving werd in 1988 een 18-holes golfbaan aangelegd. Vandaag de dag is deze perfect geïntegreerd in een landschap van 65 hectare aan bossen, weilanden en vijvers. Een van de beste professionele golfspelers in Europa, Pete Townsend, was de enthousiaste architect van het project. Hij integreerde al zijn kennis van de sport om deze zeer evenwichtige cursus te laten ontstaan. Zowel beginners als de beste nationale en internationale spelers waarderen de verscheidenheid aan schommels die Winge Golf nodig heeft, evenals het ongerepte landschap vol contrasten. Het clubhuis van de club is zeer comfortabel en gezellig . Het is gelegen in het kasteel en is een droomplek om te ontspannen na een wedstrijd.

Brabantse Golfclub

Deze 18 holes golfbaan is gelegen tussen de snelweg Brussel-Antwerpen en de luchthaven van Brussel. De eerste holes zijn versierd met waterhindernissen, de laatste in een aangelegd park. De Brabantse Golf nodigt u uit om een prachtig domein te ontdekken met op de achtergrond de prachtige groene omgeving van het Floordambos en het indrukwekkende Château Van Snoy. Vanaf de golfbaan komt dat laatste vanuit alle hoeken naar voren. En de laatste vijf holes zijn rondom aangebracht. U zult ook de vele bomen waarderen die het parcours omlijnen, het hele jaar door in een prachtige natuurlijke omgeving. Je krijgt zelfs de mogelijkheid om 2 holes (16 en 17) in een boomgaard te spelen. De 15e hole green ligt op een steenworp afstand van een prachtige vijver aan de rand van een bos. Dit laatste deel van het parcours vraagt om een bijzonder nauwkeurig spel.

Brabantse Golf is een Nederlandstalige club die internationaal open is. Veel bezoekers getuigen: de club biedt een erg leuk parcours en een gezellig clubhuis. Op één van de terrassen geniet u van een gezellig diner of een verfrissing. Er zijn 8 bieren van de tap verkrijgbaar. Hoe zit het met het starten van de proeverij bij uw volgende bezoek?